Podjetje Pharmamed-Mado,d.o.o.,nudi najsodobnejše vrhunske medicinske izdelke, pripomočke, opremo in zdravila uveljavljenih blagovnih znamk s področij anestezije, intenzivne terapije, urgentne oskrbe, onkologije, respiratorne terapije in pediatrije.

Podjetje ima dovoljenje za opravljanje dejavnosti prometa z zdravili na debelo na slovenskem trgu. Svojim poslovnim partnerjem ponuja izdelke ter hkrati servis različnih proizvajalcev medicinskih pripomočkov in zdravil.

Ključne prednosti

Učinkovitost

Tradicija

Odzivnost

Strokovnost

Zanesljivost

Naši partnerji

BOLNIŠNICE IN ZDRAVSTVENE USTANOVE

Bolnišnice in zdravstvene ustanove so naši pomembni poslovni partnerji. S svojim znanjem, strokovnostjo in z vrhunskimi izdelki jim zagotavljamo najvišjo raven oskrbovanja in kakovostno storitev.

DOLGOROČNI POSLOVNI PARTNERJI

Na področju medicinske tehnologije in opreme sodelujemo z mednarodno priznanimi in uveljavljenimi poslovni partnerji, s katerimi nas združujeta profesionalen odnos in strokovna naravnanost.

VRHUNSKI STROKOVNJAKI

Uspešno sodelujemo s številnimi vrhunskimi strokovnjaki s področja medicine in z multidisciplinarnim pristopom zagotavljamo najvišjo kakovost storitve.

SODELUJEMO Z VRHUNSKIMI STROKOVNJAKI S PODROČIJ MEDICINE IN RAZVOJA MEDICINSKE OPREME.