V podjetju Pharmamed-Mado d.o.o.  imamo za seboj dolgoletno uspešno poslovno pot. V 25 letih delovanja nas odlikujeta nenehna rast in razvoj.

Naša dejavnost, ki temelji na znanju, strokovnosti in na izkušnjah, vključuje razvoj in zastopstvo mednarodno uveljavljenih blagovnih znamk medicinskih izdelkov, pripomočkov, opreme in zdravil s področij anestezije, intenzivne terapije, urgentne oskrbe, onkologije, respiratorne terapije in pediatrije.

Naše delovanje temelji na zagotavljanju kakovosti na vseh ravneh poslovanja; pri tem zasledujemo najvišje strokovne in etične standarde. Merilo našega uspeha je zadovoljstvo naših strank – bolnišnic, zdravstvenih ustanov, zdravstvenega osebja in pacientov.

Zavezujemo se k izpolnjevanju zahtev in nenehnemu izboljševanju sistema vodenja kakovosti. Poslujemo skladno z mednarodnim standardom kakovosti ISO 9001: 2008.

POSLANSTVO IN VIZIJA

Naše poslanstvo je, da z vrhunsko medicinsko opremo, ki je dosežek svetovnih inovacij, na družbeno odgovoren način skrbimo za višjo kakovost zdravja in zdravstvenih storitev. Delamo za življenje in njegovo višjo kakovost, saj smo prepričani, da lahko s pomočjo sodobne medicinske opreme bolnišnicam in drugim zdravstvenim ustanovam omogočamo, da nudijo visoko raven zdravstvenih storitev, zdravnikom pa pomagamo pri lažjem izvajanju zdravstvenih posegov in učinkovitem pooperativnem nadzoru pacientov, s tem pa pripomoremo k skupnemu cilju vseh, tj.uspešnemu zdravljenju pacientov.

Vizija podjetja Pharmamed-Mado, d.o.o., je ostati prva izbira za oskrbo z inovativnimi medicinskimi pripomočki na področju anestezije in intenzivne terapije na slovenskem trgu, za kar se bomo trudili z visoko kakovostjo storitev in izdelkov.

DRUŽBENA ODGOVORNOST

Družbena odgovornost je vtkana v naše poslanstvo. Nenehno vlagamo v strokovni razvoj in izobraževanje. Razmišljamo napredno in multidisciplinarno. Ker vsako življenje šteje in je pomembno.

NAŠA EKIPA

Naša ekipa združuje profesionalne in strokovne sodelavce, ki s svojim znanjem učinkovito prispevajo k poslovnemu in znanstvenemu razvoju podjetja.